Aan de slag

Growth Pakket

Ons Growth Pakket is ontworpen voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen vergroten en optimaliseren. Dit pakket biedt uitgebreide diensten om je website en SEO te verbeteren, zodat je meer verkeer en conversies kunt genereren.

Bij dit pakket bieden we de volgende dingen aan:

1. Uitgebreide Website Audit

Technische SEO beoordeling: We analyseren de technische aspecten van je website om ervoor te zorgen dat deze goed functioneert en geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Beoordeling van de inhoudskwaliteit: We evalueren de kwaliteit van de inhoud op je website om ervoor te zorgen dat deze relevant en waardevol is voor je doelgroep.

Analyse van de gebruikerservaring: We onderzoeken hoe gebruikers met je website omgaan om verbeteringen aan te brengen die de gebruikerservaring verbeteren.

2. Lokale SEO Optimalisatie

Optimalisatie van Google My Business: We optimaliseren je Google My Business-profiel om je lokale zichtbaarheid te vergroten.

Beheer van lokale citaties: We beheren je vermeldingen in lokale directories om consistentie en zichtbaarheid te waarborgen.

Strategie voor het genereren van beoordelingen: We helpen je bij het ontwikkelen van een strategie om positieve beoordelingen van klanten te krijgen.

3. Zoekwoordenoptimalisatie

Identificatie van waardevolle lokale zoekwoorden: We zoeken naar de meest relevante zoekwoorden voor je bedrijf en doelgroep.

Verbeteringen van on-page SEO: We optimaliseren de inhoud van je website om beter te scoren op zoekmachines.

Optimalisatie van meta tags en beschrijvingen: We zorgen ervoor dat je meta tags en beschrijvingen geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

4. Inhoudsverbetering

2 blogposts per maand (500 woorden elk): We schrijven en publiceren twee blogposts per maand om je website actueel en relevant te houden.Regelmatig bloggen helpt je niet alleen om nieuwe content te bieden aan je bezoekers, maar het verbetert ook je zoekmachineoptimalisatie (SEO) door meer indexeerbare inhoud te creëren en relevante zoekwoorden te targeten.

Optimalisatie van bestaande inhoud: We verbeteren de bestaande inhoud op je website om deze beter te laten presteren.

5. Linkbuilding

5 hoogwaardige backlinks per maand: We bouwen vijf hoogwaardige backlinks per maand om je domeinautoriteit te verhogen.

Digitale PR outreach: We voeren digitale PR-campagnes uit om je merkbekendheid en online aanwezigheid te vergroten.

6. Prestatie Tracking

Maandelijkse rapportage: We verstrekken gedetailleerde maandelijkse rapporten over de prestaties van je website.

Setup van Google Analytics en Search Console: We installeren en configureren Google Analytics en Search Console om je websiteprestaties te volgen.

Tracking van zoekwoordrangschikking: We volgen de rangschikking van je zoekwoorden om je SEO-voortgang te meten.

Prijs: €750/maand

Onze experts staan klaar om je te helpen bij elke stap, van audit tot optimalisatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het verbeteren van je online aanwezigheid.

Neem contact op

Contact

Neem contact met ons op

We horen graag van u!